U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

A la carte, een waar eetplezier.

Neem plaats in ons restaurant en geniet van onze heerlijke gerechten.

 

Wilt u eens verwend worden zodat wij uw eten aan tafel serveren, dan is er de mogelijkheid om á la carte te bestellen. U kiest de gewenste gerechten aan tafel uit en uw bestelling wordt aan tafel geserveerd. Een van onze specialiteiten zijn de tipan-gerechten. Deze worden op een gietijzeren plaat geserveerd, hierdoor komt de geur van het gerecht nog meer naar voren en smaakt intenser. 

 

Van een goed bereid Chinees gerecht wordt verwacht dat het meer zintuigen prikkelt dan alleen smaak. De kleuren en de gebruikte ingrediënten moeten geurig zijn en uiteraard lekker smaken. Kortom, er moet een contrast zijn tussen verschillende smaken en samenstellingen.

 

Het á la carte bestelde gerecht wordt direct vanuit de keuken aan uw tafel op een warmhouder geserveerd, waardoor het gerecht optimaal warm kan blijven, zodat u langer van uw warme maaltijd kan genieten, een waar eetplezier.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?